Schommels kopen via Speelgoedbezorger

schommel

Kinderen beleven veel plezier aan een schommel, ze zijn namelijk heerlijk buiten en er is voor kids niets leuker dan in de tuin met een flinke vaart door de lucht te vliegen en te genieten van de wind in hun gezicht.

Schommel kiezen

Schommels kopen begint bij de keuze voor een enkele schommel of een schommelset. Wil je een frame hebben met een enkelvoudige schommel of wil je de mogelijkheid hebben om meerdere kinderen tegelijk laten schommelen?

Uiteraard moet je bij het kopen van je schommel of schommelset wel rekening houden met de ruimte van je tuin, het een en ander dient natuurlijk wel te passen. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat er ruimte is voor het frame van de schommel, maar dat het kind ook voldoende ruimte heeft om heen en weer te swingen. Meet je tuin voor de schommel niet alleen van hek of schutting tot de andere schutting, maar hou ook rekening met paden, trampolines, tuinmeubelen en andere zaken die zorgeloos schommelen kunnen hinderen en een veiligheidsrisico kunnen zijn.

Veiligheid schommels

Uiteraard let je bij het kopen van schommels op de veiligheid van je kind. De schommels van Speelgoedbezorger zijn gemaakt van staal en een stalen schommel is de meest sterke en robuuste versie. De constructie van de schommels is sterk en zijn voorzien van metalen verbinders. De babyschommel heeft een zitje met een veiligheidsbeugel, waardoor ook de allerkleinsten veilig in een schommel zitten.

Zorg dat de schommel of schommelset een zachte ondergrond heeft, zodat je kind een zachte landing kan maken. Gras kan een goede ondergrond zijn, zand zorgt ook voor een zachte landing.

Schommel accessoires

Voor diverse schommels zijn ook accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld schommelhaken die voorzien zijn van een gesp.

Bekijk het schommel aanbod van Speelgoedbezorger en veel plezier met het kopen van een schommel voor je kind!

admin